Besplatni tečaj o intelektualnom vlasništvu

Zagreb, 17. rujna 2019. – Opći tečaj intelektualnog vlasništva putem učenja na daljinu (on-line) Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo (oznaka tečaja: DL-101) jedan je od najpopularnijih oblika općeg obrazovanja iz ovog područja, a do sada ga je završilo više od 350 tisuća ljudi diljem svijeta.

Tečaj obuhvaća sva važnija područja intelektualnog vlasništva, kao i potrebna znanja o sprječavanju povreda prava intelektualnog vlasništva.

U suradnji sa Svjetskom organizacijom za intelektualno vlasništvo Državni zavod za intelektualno vlasništvo omogućava pohađanje ovog tečaja na hrvatskom jeziku (oznaka tečaja: DL-101HR), kako bi isti bio dostupan široj javnosti u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Dvanaesti Opći tečaj intelektualnog vlasništva na hrvatskom jeziku (DL101HR), putem učenja na daljinu, biti će održan u razdoblju od 14. listopada do 24. studenoga 2019. godine. Završni ispit održat će se (isto tako, putem Interneta) od 25. do 27. studenoga 2019. godine.

Prijave na tečaj su otvorene i traju do popunjavanja raspoloživih mjesta.

Tečaj je besplatan, a s obzirom na činjenicu da je broj polaznika ograničen, važno je što prije se prijaviti – jer je to jedini uvjet za prednost pristupu tečaju.

Za registraciju i prijavu potrebno je pažljivo slijediti upute na stranici
http://www.dziv.hr/hr/edukacija/dl-101-hr/registracija-prijava/

Za sva pitanja vezana uz tečaj DL101HR slobodno se obratite administratoru na adresu elektroničke pošte:
administrator.tecaja@dziv.hr

Više pojedinosti: www.dziv.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)