Nagrada malim tvrtkama za izniman doprinos u korištenju intelektualnog vlasništva

WIPO Global Awards Program usmjeren je malim i srednje velikim tvrtkama kao izvoru kreativnosti i inovacija u svim indsutrijskim sektorima, na svim tržištima i u svim aspektima svakodnevnog života.

10. veljače 2022. – Svjetska organizacija za zaštitu intelektulanog vlasništva (WIPO – World Intelectual Property Organization) pokrenula je program nagrađivanja iznimnih malih i srednje velikih tvrtki koje su stvaranjem nekog novog oblika intelektulanog vlasništva ostvarile pozitivan učinak na život drugih ljudi i društvo, bilo u svojoj lokalnoj zajednici, bilo da je taj utjecaj prešao granice njihove matične zemlje.

Program se zove WIPO Global Awards i svake godine će između onih koji se sami prijave nagraditi najbolje. Birati će ih ocjenjivačko vijeće sastavljeno od sedam međunarodnih stručnjaka za intelektualno vlasništvo, dizajn, žigove, autorsko i patentno pravo, iz cijelog svijeta.

WIPO Global Awards Program usmjeren je malim i srednje velikim tvrtkama u svim zemljama članicama te organizacije, kao izvoru kreativnosti i inovacija u svim indsutrijskim sektorima, na svim tržištima i u svim aspektima svakodnevnog života.

Prijaviti se, do 14. ožujka, mogu male i srednje velike tvrtke koje u tu kategoriju ulaze prema definiciji Svjetske banke – tvrtke do 300 zaposlenih i s ukupno 15 milijuna dolara ukupnog godišnjeg prihoda.

Više pojedinosti


 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)