Poziv: Prijavite se na besplatnu psihoedukativnu radionicu za novinare

Jo Szczepanska / Unsplash

Kreativni centar Pokretarija i Hrvatsko–austrijski trening centar za NLPt (neurolingvističku psihoterapiju) organiziraju dvodnevnu psihoedukativnu radionicu namijenjenu novinarima i medijskim urednicima koji u profesionalnom radu prate, obrađuju i izvještavaju o temama iz područja zdravstva, obrazovanja, znanosti i kulture.

Radionica u trajanju od ukupno 12 sati održat će se tijekom dva petka (26. siječnja i 2. veljače) ili dvije subote (27. siječnja i 3. veljače), ovisno o dogovoru sa zainteresiranima, od 9.30 h do 17.30 h (s pauzama za kavu i ručak), u prostorijama Kreativnog centra Pokretarija, na adresi Mihanovićeva 18, Zagreb.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno. Mogu se prijaviti svi stalno zaposleni i slobodni novinari u navedenim sektorima.

Radionice su zamišljene kao iskustvene i fokusirane na cilj: sudionici će usvojiti neke od neurolingvističkih tehnika i tako steći nove vještine intervjuiranja, odnosno usavršiti postojeće, istrenirati različite načine pridobivanja sugovornika za razgovor, dobiti nove odgovore na pitanje kako se izboriti za svoju temu.

Jedna od radionica posvećena je upravljanju stresom, odnosno jačanju tolerancije na frustraciju, kao i temi upravljanja vremenom, s ciljem uspostavljanja ravnoteže između privatnog i poslovnog života.

Radionice će u oba termina održati terapeuti i coachevi Hrvatsko-austrijskog trening centra za NLPt, uz gostujuće interaktivno online predavanje psihoterapeuta i management konzultanta, dr. Petera Schutza iz Austrije.

Zainteresirani se za radionicu do 15. siječnja mogu prijaviti na adrese e-pošte toncica.siskov@gmail.com i hatc.nlpt@gmail.com.

U prijavi navedite jeste li zainteresirani za termin održavanja petkom 26. siječnja i 2. veljače ili subotom 27. siječnja i 3. veljače.

Foto: Jo Szczepanska / Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)